YellowV

YellowV biedt u volledig opblaasbare rubberboten met twee soorten dekken. Het gewenste dek en de lengte zijn afhankelijk van uw persoonlijke toepassing. Heeft u veel ruimte nodig, of moet de boot in de davits passen? Hoeveel mensen moeten tegelijk van de boot kunnen genieten?

De serie YellowV rubberboten is verkrijgbaar in vijf bootlengtes: 200, 230, 270, 300 of 330 cm overall. Bij aankoop kunt u een opblaasbaar dek of een opvouwbaar aluminium dek kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Wat de YellowV opblaasboten-serie uniek maakt, zijn de speciaal ontworpen spiegelblokken die beide dekstijlen accepteren. Als uw voorkeur ooit verandert, hoeft u alleen maar het extra dek aan te schaffen. Welk dek u ook kiest, beide versies zijn stijf wanneer ze geïnstalleerd zijn en hebben een diepe V-romp voor meer stabiliteit bij zowel lage als hoge snelheden. Elke heeft zijn individuele voordelen.

Voor optimale gebruiksvrijheid zijn alle modellen uitgerust met meerdere handgrepen en D-ringen voor slepen, tillen en verankeren. De plezier begint met het kiezen van de juiste boot. Stel u voor welke avonturen u gaat beleven: aan land roeien om nieuwe plaatsen te ontdekken, de kustlijn verkennen, zonnebaden, weg van de drukte, of snorkelen. Het is allemaal aan u!

1. De schuin geplaatste tubes en de trimflappen aan de spiegel zorgen voor een groter water raakvlak en drijfvermogen. Bovendien zijn de afgeronde tubes met doorlopende stootranden minder gevoelig voor schade.

2. Aan de spiegel bevinden zich handige handgrepen.

3. Extra handgrepen zijn geplaatst voor de bestuurder tijdens het varen.

4. De roeispaan is opgeborgen in de boot, en op de bovenkant van de buizen zitten snelklemmen.

5. De bank kan worden verplaatst en als optie kan een tweede bank worden geïnstalleerd.

6. Het ontwerp is voorzien van een diepe V-kiel met een stootrandbescherming. De tubes zijn beschermd met een extra laag PVC-stof aan de onderkant.

7. Meerdere D-ringen voor het slepen en hijsen van de boot.

8. Overdrukventiel voorkomt over opblazen.

9. Een eenrichtingsaftapplug met sluiting is inbegrepen.

10. Een pomp met drukventiel is inbegrepen om de juiste druk in te stellen.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen wij de boot, buitenboordmotor of boottrailer natuurlijk ook bij u thuis bezorgen.

Tevens kunnen wij de gekochte buitenboordmotor ook achter u boot monteren en aansluiten.

Zelf een boot of buitenboordmotor te koop en geen tijd om te adverteren? Wij nemen uw watersport artikelen graag van u over, neem  contact met ons op via de contactpagina.

Pieterswatersport - Tweedehandswatersport

Tweedehandswatersport

Pieters Watersport heeft een ruime aanbod van buitenboordmotoren voor een scherpe prijs.

Lees verder
Pieterswatersport - Voorkom pech op het water

Voorkom pech op het water

Voorkom dat u op een mooie zomerdag stil komt te liggen op het water.

Lees verder