Topcraft

Topcraft 484 Grande Limited

De Topcraft 484 kenmerkt zich door de strakke afwerking. Uniek is dat dit model standaard is voorzien van een afsluitbaar afwateringssysteem. De royale zittingen zorgen er voor dat een dagje varen voor iedereen aan boord genieten is.

De boot is voorzien van een doorlopende rondzit met hoge rugleuning. De stuurconsole is volledig in de mal geïntegreerd. Aan zowel stuur- als bakboord bevinden handige instappen. Op de achterspiegel zijn extra opstapjes verwerkt welke handig zijn voor het zwemmen. De standaard luxe bekleding is van water & vuil afstotend materiaal en daardoor zeer makkelijk te reinigen. De Topcraft 484 Grande is heerlijke familiesloep die garant staat voor heel veel vaarplezier

Topcraft 565 Tender

Op zoek naar een luxe en comfortabele tender? Dan is de Topcraft 565 Tender zeker iets voor jou! Met zijn stijlvolle en moderne design is deze boot dé perfecte keuze voor een ontspannen dagje op het water.

De Topcraft 565 Tender is een ruim opgezette boot die plaats biedt aan maar liefst 8 personen. De boot is zeer praktisch ingericht en beschikt over veel opbergruimte. Zo kun je gemakkelijk al je spullen meenemen voor een dagje varen.

De boot kan uitgerust worden met een krachtige buitenboordmotor, waarmee je snel en gemakkelijk over het water kunt varen. Daarbij zorgt de goede stabiliteit van de boot voor een veilig en comfortabel vaargevoel.

De Topcraft 565 Tender staat bekend om zijn luxe afwerking. Zo beschikt de boot over comfortabele kussens en een zonnedek. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon op het water.

Kortom, de Topcraft 565 Tender is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxe en comfortabele tender.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen wij de boot, buitenboordmotor of boottrailer natuurlijk ook bij u thuis bezorgen.

Tevens kunnen wij de gekochte buitenboordmotor ook achter u boot monteren en aansluiten.

Zelf een boot of buitenboordmotor te koop en geen tijd om te adverteren? Wij nemen uw watersport artikelen graag van u over, neem  contact met ons op via de contactpagina.

Pieterswatersport - Tweedehandswatersport

Tweedehandswatersport

Pieters Watersport heeft een ruime aanbod van buitenboordmotoren voor een scherpe prijs.

Lees verder
Pieterswatersport - Voorkom pech op het water

Voorkom pech op het water

Voorkom dat u op een mooie zomerdag stil komt te liggen op het water.

Lees verder