Tohatsu

Tohatsu buitenboordmotoren

Focus op performance, veiligheid en bedieningsgemak.

Tohatsu is een Japans merk. In 1956 bracht de Japanse fabrikant van Tohatsu zijn eerste buitenboordmotor op de markt. Dit was de ‘OB-2’, een luchtgekoelde 1,5 pk motor. Vanaf dat moment nam de ontwikkeling en verkoop van buitenboordmotoren een vlucht. Nu bedient Tohatsu alle relevante segmenten. Draagbare buitenboordmotoren van Tohatsu variëren van 2,5 en 6 pk tot 20 pk. Het middensegment loopt van 25 tot 115 pk. Wil je een Tohatsu buitenboordmotor kopen in de hogere vermogensklassen, dan kies je uit een aanbod van 115 tot 250 pk.

Simpliq Technology

De Simpliq Technology van Tohatsu draait om eenvoud. Geen franje, maar duurzame prestaties. Dat begint met het technisch ontwerp van de Tohatsu buitenboordmotoren. Daarin staan functionaliteit en onderhoudsgemak centraal. De eenvoud vind je ook terug in de gebruiksvriendelijkheid. Tohatsu motoren zijn gemakkelijk te transporteren en te hanteren en bieden comfort in de bediening. De starttechniek is optimaal. Vrijwel alle modellen zijn uitgevoerd met een geavanceerd elektronisch injectiesysteem, waardoor een zware accu aan boord verleden tijd is. Dit verhoogt het vaarcomfort van de buitenboordmotor.

Onze nieuwe Tohatsu buitenboordmotoren worden standaard met maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie geleverd!

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen wij de boot, buitenboordmotor of boottrailer natuurlijk ook bij u thuis bezorgen.

Tevens kunnen wij de gekochte buitenboordmotor ook achter u boot monteren en aansluiten.

Zelf een boot of buitenboordmotor te koop en geen tijd om te adverteren? Wij nemen uw watersport artikelen graag van u over, neem  contact met ons op via de contactpagina.

Pieterswatersport - Tweedehandswatersport

Tweedehandswatersport

Pieters Watersport heeft een ruime aanbod van buitenboordmotoren voor een scherpe prijs.

Lees verder
Pieterswatersport - Voorkom pech op het water

Voorkom pech op het water

Voorkom dat u op een mooie zomerdag stil komt te liggen op het water.

Lees verder