ePropulsion

ePropulsion is een innovatief merk van elektrische buitenboordmotoren dat bekend staat om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Met een breed scala aan motoren, van kleine 2 pk tot grote 20 pk modellen, bieden zij een oplossing voor vaarders van alle niveaus en boten van alle groottes.

Een van de belangrijkste voordelen van ePropulsion motoren is hun hoge efficiëntie en prestaties. De motoren zijn speciaal ontworpen om maximale prestaties te leveren met een minimale impact op het milieu. Deze efficiëntie leidt tot langere vaartijden met een enkele acculading en een lager verbruik van energie. Daarnaast zijn ePropulsion motoren bekend om hun stilheid en stilte tijdens het varen. Dit maakt ze ideaal voor recreatievaarders die rust en ontspanning zoeken tijdens hun vaartochten. De motoren zijn ook zeer veilig, met een stijlvol en robuust ontwerp dat is getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Onderhoudsvrij

In termen van onderhoud, ePropulsion motoren zijn eenvoudig te onderhouden en te repareren. De motoren zijn ontworpen met gemakkelijk toegankelijke onderdelen voor snelle en eenvoudige reparaties. Dit helpt vaarders om de levensduur van hun motor te verlengen en de kosten van onderhoud te verlagen.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen wij de boot, buitenboordmotor of boottrailer natuurlijk ook bij u thuis bezorgen.

Tevens kunnen wij de gekochte buitenboordmotor ook achter u boot monteren en aansluiten.

Zelf een boot of buitenboordmotor te koop en geen tijd om te adverteren? Wij nemen uw watersport artikelen graag van u over, neem  contact met ons op via de contactpagina.

Pieterswatersport - Tweedehandswatersport

Tweedehandswatersport

Pieters Watersport heeft een ruime aanbod van buitenboordmotoren voor een scherpe prijs.

Lees verder
Pieterswatersport - Voorkom pech op het water

Voorkom pech op het water

Voorkom dat u op een mooie zomerdag stil komt te liggen op het water.

Lees verder